Lopikerstraat 38 - 2871 BX - Schoonhoven
0182 - 382693
info@albatros-schoonhoven.nl

Cookies

Cookies zijn kleine tekstbestanden die bij het bezoek aan een website naar uw computer worden gestuurd. Deze zorgen ervoor dat u bij een volgend bezoek aan de site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Daardoor wordt online winkelen gemakkelijker voor u als klant. Ook worden cookies gebruikt om persoonlijke aanbevelingen te doen. Op onze website (www.albatros-schoonhoven.nl) plaatst Albatros Schoonhoven zelf cookies en we geven een beperkt aantal partijen de mogelijkheid om onder voorwaarden cookies te plaatsen.

Albatros Schoonhoven plaatst zelf cookies, bijvoorbeeld om uw laatst bekeken producten en artikelen in de winkelmand te bewaren of tijdens het aankoopproces om uw aankopen op te slaan in uw albatros-account. Verder maakt Albatros Schoonhoven gebruik van cookies voor analytische doeleinden en reclamedoeleinden. Deze cookies verzamelen de volgende gegevens van u:

  • IP-adres
  • Cookie-ID’s
  • Website en klikgedrag
  • Refferer-URL

Met alle genoemde partijen die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over de zorgvuldige omgang met uw persoonsgegevens. Toch hebben wij geen volledige controle op wat zij zelf met de informatie verzameld via de cookies doen. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat zij op basis van een wettelijke plicht de informatie aan een derde partij moeten verstrekken.

 

GOOGLE ANALYTICS

Wij gebruiken Google Analytics-cookies om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken over wat zij mogen bijhouden. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Googlediensten en advertentiedoeleinden. Daarnaast hebben wij Google opgedragen de IP-adressen te maskeren en hebben wij het niet toegestaan om het surfgedrag van verschillende apparaten en sessies te koppelen. Voor meer informatie over Google Analytics verwijzen wij u graag naar de privacyverklaring van Google.

 

SOCIALMEDIA-BUTTONS

Op onze website maken wij gebruik van social-media-buttons. Door te klikken op deze buttons word u doorgeleid naar de betreffende pagina van Albatros Schoonhoven op deze verschillende platforms. U krijgt hierdoor de optie om ons te volgen en om content te delen binnen uw eigen netwerk. De buttons zijn werkzaam vanwege stukjes code welke afkomstig zijn van de socialmedia-netwerken. Hier heeft Albatros Schoonhoven geen invloed op, daarom verwijzen wij u graag door naar de privacyverklaring van de betreffende social-media-partijen:

 

COOKIES VERWIJDEREN EN/OF IN- EN UITSCHAKELEN

U kunt cookies ook in- en uitschakelen en verwijderen voordat de houdbaarheidstermijn is verstreken. Dit kunt u doen via de instellingen in uw browser. Raadpleeg hiervoor de handleiding of ‘help’-functie in de toolbar van uw browser. Let op: als u alle cookies uitschakelt werken sommige opties binnen onze website niet goed meer.

 

VERANDERINGEN QUA COOKIES

We kunnen het gebruik van cookies op onze website regelmatig veranderen. Let dus altijd op de datum bovenaan dit statement en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. We zullen u (opnieuw) om toestemming vragen wanneer dit nodig is voor het plaatsen van (nieuwe) cookies.

 

WAT ZIJN MIJN RECHTEN?

U bent de baas over uw eigen gegevens. Dit betekent dat u de volgende rechten hebt:

  • Uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • Inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • Het laten corrigeren van fouten
  • Intrekken van toestemming
  • Het laten verwijderen van (verouderde) persoonsgegevens
  • Het beperken van jouw gegevensverwerking
  • Uw persoonsgegevens in digitaal leesbaar standaardformaat verkrijgen om deze over te dragen
  • Bezwaar maken tegen een bepaald gebruik
  • Het recht met betrekking tot automatische besluitvorming en profilering, oftewel het recht ons te vragen hoe beslissingen tot stand zijn gekomen en na te laten gaan of deze beslissingen terecht zijn

Wilt u de persoonsgegevens die we van u hebben verzameld via cookies inkijken? Of wilt u misschien iets wijzigen of laten verwijderen? Geen probleem, dat is uw goed recht. Hiervoor kunt u uw eigen browser raadplegen of contact opnemen met Animals First. Let op dat u bij vragen over een cookie altijd een cookie-ID meegeeft.

 

WIE IS ER VERANTWOORDELIJK VOOR MIJN GEGEVENS

Wij zijn:

Dierenspeciaalzaak Albatros
Lopikerstraat 38
2871 BX Schoonhoven
Telefoon: 0182 382 693
E-mail: info@albatros-schoonhoven.nl
KvK nummer: 29009984

 

WILT U EEN KLACHT INDIENEN?

Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan horen wij het natuurlijk graag als eerste. Neem dan alstublieft contact op met ons zodat wij u kunnen helpen. Daarnaast heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. In Nederland heet deze de Autoriteit Persoonsgegevens.

Voor meer informatie over uw privacy verwijzen wij u graag door naar ons privacystatement